pondělí 3. září 2012

Podzimní módní akce

Krásné pondělí, 

dnes bych se s vámi ráda podívala na módní akce, které se v nejbližších dnech na nás chystají a které určitě stojí za návštěvu.

Nejočekávanější akcí jsou samozřejmě Dny Marianne, které se uskuteční tento víkend, tj. od 7.- 9. září. Při těchto dnech můžete nakoupit ve svých oblíbených obchodech s oblečením a obuví podzimní kousky za zajímavé ceny, každá shopaholička se tohoto nákupního svátku určitě zúčastní. Více info najdete zde.

Další velmi vyhlíženou událostí je Praque fashion weekend, který se koná ve dnech 12.-16. září na Hradčanském náměstí. Pří této významné události vám představí známí i méně známí čeští návrháři své kolekce, budeme se moci setkat i s návrháři ze zahraničí. Akce se koná každoročně a vždy je velmi povedená, takže pokud vás to zaujalo, mrkněte zde.

Velmi zajímavý bude určitě také Dreft Fashion Week 2012, který se uskuteční ve dnech 17.-23. září a naváže tak na Prague fashion weekend. V rámci DFW můžete navštívit módní přednášky, workshopy, ale i módní přehlídky. Na některé akce je nutné mít pozvánku, na jiné koupit vstupenku v předprodeji, na ostatní může přijít kdokoli. Určitě se podívejte na program a alespoň některého dnu se zúčastněte.

Událostí menšího rozsahu, ale o to příjemnější je tradiční Jarmark OnaDnes.cz. Můžete jej navštívit 8. září na Výstavišti a buď přijít nakoupit oblečení, kterého se zbavují ostatní, nebo sama něco prodat. Více informací tady.

Zajdete se na některou z těchto akcí podívat?

2 komentáře:

  1. Bohužel nemůžu, ale strašně bych chtěla na fashion weekend :)awww

    Jinak máš pěkný blog. Nedávno jsme se sestrou taky jeden založily a doufáme, že se ti zalíbí a staneš se naším pravidelným čtenářem.

    http://r0s3s4rebl4ck.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. já to na fashion weekend taky bohužel nezvládnu a hodně mě to mrzí, budeme si muset počkat na recenze od ostatních :-(. díky za milý komentář, určitě na váš blog zavítám

    OdpovědětVymazat